Aanbieding

Uw gehele personenauto gepoetst*

*Deze aanbieding is afhankelijk
van de lakkwaliteit

Slechts
€ 150,-

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 18.00 uur.

Contact

HACI B.V.
Zuiderbreedte 16a
3845 MC Harderwijk

[t] 06-51253652
[f] 0341-561328
[administratie] 06-51253652
[e] hacibv@gmail.com

Prijzen

Onze prijzen zijn afhankelijk van de staat van uw auto en de specialisme die nodig is om uw auto er weer spik en span bij te laten staan. Wij geven graag een transparant en helder beeld van onze prijzen nadat wij uw auto zelf hebben gezien en beoordeeld. Zo bent u niet teleurgesteld of wordt u enthousiast gemaakt door onrealistische prijzen.

Vanaf 100 euro is het voor een particulier mogelijk om uw auto te laten poetsen. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.

Bent u een merkdealer en/of automobielbedrijf en zou u willen weten wat de kosten zijn om op regelmatige basis uw showroom en wagenpark te laten poetsen maak vrijblijvend een afspraak ons. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Voor kantoren hebben wij speciale pakketten. Uw auto's worden bijvoorbeeld gepoetst tijdens kantooruren zodat uw personeel er zo min mogelijk last van ondervindt. Als extra bieden wij op kantoren aan dat de prijs die wij met u afspreken ook geldig is voor al uw personeel - zodat ook zij de privéauto kunnen laten poetsen voor gereduceerd tarief.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Telefoon:06-51253652 of mail hacibv@gmail.com